Κυπριακή Δημοκρατία
Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής Κύπορυ

Συνέδρια


ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ


H Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής Κύπρου (ΕΕΒΚ) συνδιοργανώνει  με τον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο ημερίδα με θέμα την Ευθανασία την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 στις 15:00 - 19:00 στην Αίθουσα «Ζήνων Κιτιεύς», Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, Λευκωσία. Η ημερίδα τελεί υπό την Αιγίδα της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων.


Η εγγραφή στην ημερίδα μπορεί να γίνει στον σύνδεσμο: https://www.cyprusbar.org/CourseEventDetails?Id=1218.


Η ημερίδα θα είναι επίσης διαθέσιμη ηλεκτρονικά μέσω Live streaming στην σελίδα του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου στο Facebook. 


H διοργάνωση της ημερίδας είναι μια εκ των πρωτοβουλιών που ανέλαβε η Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής Κύπρου (ΕΕΒΚ) σε συνέχεια εγγραφής του θέματος για συζήτηση στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.


Επιπρόσθετα, η ΕΕΒΚ εργάζεται στην ετοιμασία Γνώμης για το θέμα και έχει επίσης αναλάβει πρωτοβουλία για διερεύνηση των Γνώσεων, Στάσεων και Αντιλήψεων του Κοινού https://www.research.net/r/imrunic21Aw050s038, των Επαγγελματιών Υγείας - Ιατρών https://form.jotform.com/220382230979054 και Νοσηλευτών  https://www.research.net/r/imrunicAw011s011  μέσα απο παγκύπριες έρευνες που τρέχουν διαδυκτιακά)

Διαδικτυακή Πύλη της Κυπριακής Δυμοκρατίας
Ασφαλές Διαδίκτυο
Κάν΄το Ηλεκτρονικά
Υπουργείο Υγείας
112